Nieuws: vanavond corteo, graffiti pagina toegevoegd!

Spangenaren waren erbij in Sittard, de foto’s alleen helaas niet. Vandaag (Helmond Sport-thuis) en maandag (Jong Ajax-uit) zit dat weer goed, dus hou de site in de gaten. Anyway, vandaag twee mededelingen!

Het was aanvankelijk de bedoeling om het een beetje onderling te houden, maar social media verspreidt nog sneller dan builenpest dus plempen we het maar net zo goed hier: vandaag voorafgaand de wedstrijd Sparta – Helmond Sport wordt er rond 19:00 uur verzameld bij Café Brouwershuys. Vanuit daar vindt er dan om 19:30 uur een korte maar krachtige corteo plaats naar Het Kasteel.

Verder kunnen we melden dat er op deze site een graffiti-pagina is aangemaakt. Naarmate de regio meer versierd wordt, zal deze pagina dan ook steeds geupdate worden.

Tot slot wederom een speciale welkom voor de boys van Cercle Brugge (die er ook op de Open Dag waren) die de wedstrijd van vandaag bijwonen. Hoekvak, laat zien hoe we ‘t doen op Spangen, ga vocaal helemaal los en help die 3 punten in Rotterdam te houden waardoor Sparta nummer 1 blijft!

About The Author

RG

Related posts