Sparta – SC Cambuur (4-2), The Faro Files

De vaste volgens hebben op diverse social media er al wat van meegekregen: Sparta houdt trainingskamp in Portugal, en enkele Spangenaren waren daar gewoon bij.


De oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen het Belgische Lierse SK (3-0 winst) was net niet haalbaar, maar de wedstrijd van Cambuur op vrijdag…

…daar was dit groepje Spangenaren helemaal klaar voor. Op de donderdagavond werd al wat ingedronken.

The next morning: Match Day!

Ochtendritueel en voorbereiding op Sparta – SC Cambuur. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Aangekomen in het stadion, welke nog dienst deed voor Euro 2004. Plek zat.

Je kan zeggen: het is maar een oefenwedstrijd, en dat was ook wel zo. Maar toch opmerkelijk dat de internationale voetbalgemeenschap wanneer zij een voorspelling moeten doen voor deze wedstrijd dat Sparta als de gedoodverfde favoriet te boek stond, ondanks dat Cambuur de club is die Eredivisie speelt.

IMG-20160108-WA0031

Afijn, het doek hangt en de meegereisden konden zich opmaken voor een vermakelijke pot.

En door Spartaanse ogen gezien dat het vermakelijk was, SC Cambuur werd met 4-2 van de mat gespeeld. Onderstaand het verslag(je) van sparta-rotterdam.nl

Door verdediger Michel Breuer (hierboven uiterst links) en andere Sparta-spelers (hieronder) werd het gewaardeerd dat er een kleine maar fijne delegatie Spangenaren meereisde naar Portugal:

Al waren de supporters ontevreden met deze 4-2 overwinning en zetten de aanval in op het hoofdgebouw.

Dat, en de nodige liters pils zorgden voor hoofdbrekens bij deze supporter vanochtend.

Maar zonder dollen, ook al waren de wedstrijden tegen Lierse SK en SC Cambuur niet voor het echie, is vertrouwen tanken in deze winterstop natuurlijk altijd positief.

Het weekend van de supporters op deze geleende foto van dijksfotografie.com kan hoe dan ook niet meer stuk, en gaan ter afsluiting nog een mooie zaterdagavond in de Faro/Albufeira-omgeving tegemoet.

About The Author

RG

Related posts