Statement Spangenaren omtrent de surrogaatderby

UPDATE:

Zojuist is het bedrag van €411,- overgemaakt naar de Hartstichting. Graag willen wij iedere Spartaan die heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag hartelijk danken!

Tot 1 April!

IMG_7250

——————————————————————————————–

Aanstaande donderdag staat aan de andere kant van de Maasoever er een oefenwedstrijd tegen onze zuiderburen op het programma.

Wij gaan niet.

Als Spangenaren geloven wij namelijk niet in de combinatie derbies en oefenwedstrijden. Een derby is een wedstrijd waar je normaal al weken van te voren naar uitkijkt, waar je de nacht van te voren van de spanning niet in slaap komt en je op de dag zelf nergens anders meer aan kan denken.
Wedstrijden vol kippenvel van de spanning, vreugde en helaas soms ook verdriet.

In onze optiek bestaat zoiets niet in bijvoorbeeld de wedstrijd van aanstaande donderdag (of de afgelopen twee seizoenen bij de Betâh onderweg cup, blegh!) en steken wij liever onze tijd, energie en emoties in andere wedstrijden.

Ondanks bovenstaande gevoelens zaten wij ook met een ander gevoel. De wedstrijd van aanstaande donderdag staat in het teken van een goed doel in de vorm van de Hartstichting. Een onderwerp waar helaas vele Spartanen (en leden van Spangenaren) in het dagelijks leven mee te maken hebben gehad in de vorm van dierbaren met hartproblemen of zelfs dierbaren hebben verloren hier aan.

Graag willen wij dan ook iedere Spangenaar oproepen om een kleine bijdrage te storten op NL20INGB0001787661 t.n.v. H. Inci o.v.v. “Spangenaren laten hun hart spreken”. Het totaalbedrag zal dan aanstaande vrijdag 25-03 overgemaakt worden naar de Hartstichting en uiteraard ook via onze website en Facebook bekend worden gemaakt.

Alvast bedankt!

Spangenaren Rotterdam

About The Author

Related posts