Update: Compleet overzicht programma Sparta 1 en Jong Sparta!

Op zowel de officiële Sparta-site als de site van Sparta Jeugdopleiding staat niks over het programma van Jong Sparta, uitkomend in de nieuwbakken Tweede Divisie dit seizoen. Dus namen wij dan maar de moeite om alles op een rijtje te zetten.

Alle wedstrijden van beide Sparta 1 en Jong Sparta hebben we voor het gemak op één kalender gezet (KLIK HIERRRR!). Zo zien we dat de 34 wedstrijden die allebei de teams elk spelen min of meer synchroon lopen. In zes speelrondes wil zelfs het geval dat Sparta 1 en Jong Sparta op precies dezelfde dag spelen. Dit levert bijvoorbeeld de volgende bijzondere scenario’s op:

Op 19 november zou je er een heuse voetbalzaterdag van kunnen maken. Dan speelt Jong Sparta om half 3 uit tegen Katwijk. Zelfs wanneer je met het openbaar vervoer bent kan je na die wedstrijd nog rustig een paar biertjes tot je nemen op Sportpark De Krom en een visje happen in het dorp om vervolgens naar Rotterdam-oost te reizen om de hoofdmacht tegen Excelsior te Woudestein aan te zien treden in deze (eindelijk eens geen zouteloze RET-)derby, beginnend om kwart voor 9.

Op zaterdag 21 januari heb je weer de merkwaardige situatie dat binnen op Het Kasteel de affiche Jong Sparta – HHC plaatsvindt en dat nog voordat deze heren uitgevoetbald zijn buiten op het voorplein de bussen voor AZ – Sparta al volstromen met Spartanen.

Tot slot nog enkele leuke uitwedstrijden van Jong Sparta in onze regio zijn die tegen Excelsior Maassluis op 28 januari (een dag na de uitwedstrijd tegen de andere Tricolores, Willem II) en natuurlijk de wedstrijd op 11 maart tegen Barendrecht op Sportpark De Bongerd.

About The Author

RG

Related posts