Spangenaren-Rotterdam.nl vernieuwd!

Het heeft even geduurd, maar Spangenaren-Rotterdam.nl maakt een doorstart met een andere personeelsbezetting en in een volledig bij de tijds jasje. Een aantal oude fotoverslagen moeten nog waar mogelijk hersteld worden, dat komt tezijnertijd, maar we richten ons vooral op ‘t hier en nu en op de toekomst. Fotoverslagen en andere artikelen gaan uitgebreider worden en zullen meerdere invalshoeken krijgen.

Spangenaren-Rotterdam.nl is niet uitsluitend voor de veelal jonge fanatics van het hoekvak. Deze site is weliswaar vanuit een zekere beleving opgezet, maar wordt voor Spartanen uit alle lagen gemaakt. Om dit te benadrukken wordt tegelijkertijd een nieuwe app gelanceerd: SpartApp. Verscheidene Sparta-sites hebben hun eigen signatuur, en da’s mooi. Toch staat het allemaal net wat te los van elkaar. SpartApp overbrugt die afstand, en is het gewoon een verdomd handig multifunctioneel appje.

Verder, wil je een column schrijven of heb je unieke beelden geschoten of iets dergelijks, laat het weten. Sparta is van ons allemaal. Voel het, deel het, en wees welkom. Registreer je om te kunnen reageren op de posts. Voor wat in het stadion betreft: laat je horen!

About The Author

RG

Related posts